Nyheter-1

Nyheter

Compact. Marknadens lättaste och smidigaste räddningsväst.

Nyutvecklad 100N räddningsväst som har en suverän passform och bekvämlighet. Den har samma prestanda som den traditionella orange räddningsvästen. I och med att den har en mindre lunga än våra andra uppblåsbara räddningsvästar så är den mycket lättare och smidigare. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning. Bärförmåga 100N. Löstagbart grenband. Compact är en väst som du verkligen vill ha på dig.

Fem års garanti. Storlek: 30-110 kg.

1357_nyhet

Stinger

Nyutvecklad flytväst för vattensport. Kraftiga handtag på bröstet för passageraren att hålla fast sig i. Reflex på axlarna. Utvändig ficka med dragkedja.Bärförmåga 60N. Fem års garanti.

0463_web

iFLOAT

iFloat finns i två utföranden, 50N respektive 150N bärförmåga. iFloat 50 klassas som en seglarväst och iFloat 150 klassas som en räddningsväst. Bägge modellerna blåses upp med hjälp av en gaspatron som aktiveras genom att man drar i det manuella uppblåsningssnöret. Den uppblåsbara lungan och munventilen samt den manuella gasventilen är desamma som i våra andra uppblåsbara räddningsvästar. När man trillat i vattnet drar man fram lungan ur magväskan, trär den över huvudet och drar i det manuella uppblåsningssnöret.Västen blåser då upp sig. Rekommenderas endast till simkunnig person.

Fem års garanti. Storlek: 40-130 kg

Ifloat_long

Legend 190

Nyutvecklad modell med extra mycket bärförmåga och med utmärkt passform. Luftigt meshfoder mot kroppen samt avtagbart grenband. Legend 190 ligger längre ut på axlarna och längre bak från nacken än många andra modeller. Integrerad säkerhetssele med vävd ögla att fästa livlinan i. Bärförmåga 190N.

Modell SLA är utrustad med sprayhood, nödljus och fäste för AIS och är därmed godkänd för internationell havskappsegling. Inspektionsfönster som med automatventilens två gröna indikatorer visar att västen är laddad och klar för användning.

Fem års garanti. Storlek: 40-120 kg

1473_web

Gilla oss på Facebook!

vår nya Facebook-sida kan du hitta produktnyheter, instruktionsfilmer, tävlingar och allt annat roligt som händer i Baltics värld.

Här kan du också kommentera, prata med andra entusiaster eller varför inte lägga upp din egna bilder från hav och sjö?

Välkommen in till oss på Facebook!

_M4B4135